Creëer je wellness tuin

Kom tot rust in jouw eigen vertrouwde omgeving

Wat zijn de mogelijkheden?

Een tuin waarin jij je thuis voelt. Dat is ons motto. Zou het niet heerlijk zijn om je tuin om te toveren tot een paradijs waar je op eigen terrein heerlijk kunt ontspannen in een spa of sauna? Wat dacht je van fit blijven in je eigen zwembad in de tuin, of zelfs een plunge pool of zwemvijver? Blommeij Groenprojecten als ‘Wellness tuinier’ adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt dit alles en meer met vakmanschap. Een aantal mogelijkheden:

zwembad tuin

Je eigen spa in de tuin hebben is een geweldige manier om je thuis te ontspannen. Genieten een warme spa, een bubbelbad, jacuzzi of hottub in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Het is natuurlijk een droom om een sauna in je eigen tuin te hebben! Het is de ideale manier om te ontspannen en te genieten van jouw prachtige wellness tuin. Je kunt je tuin eenvoudig inrichten met een sauna en een aantal comfortabele stoelen.

Met een zwembad in je tuin heb je een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de mooie dagen. Het is een geweldige manier om je tuin te verfraaien, zodat je een mooie oase hebt waar iedereen zich vermaakt.

zwemvijver

Een zwemvijver in de tuin is een verantwoorde en natuurlijke manier om in jouw tuin te kunnen zwemmen. Het water in een zwemvijver is water in een hele natuurlijke vorm. Door verschillende soorten biologische filtersystemen is het net zo kraakhelder als in een zwembad.

Ervaringen van onze klanten

 

Teun en zijn team hebben liefde voor hun vak. Ze genieten merkbaar van het moois wat zij creëren voor hun klanten. Na aanleg van onze tuin hebben recentelijk al het houtwerk en onderhoud laten utivoeren. Dit wordt met zorg maar vooral liefde uitgevoerd. Oog voor detail en vakkennis zijn van een enorm hoog niveau. Altijd een feest als ze geweest zijn. De beleving van je tuin en daarmee de sfeer in en rond je huis is direct voelbaar op een goede manier. Dubbel en dwars een aanrader!

Edwin Stuik

Klein genoeg om een perfect resultaat en klantbeleving te garanderen, groot genoeg om grotere projecten in hecht teamverband te kunnen realiseren. Blommeij heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn welke uitsluitend premium kwaliteit bieden, voor wie dit kan waarderen en van genieten. Oog voor detail, top-notch vakkennis, snel, soepele communicatie en uitvoering, zeer prettige mensen om mee te werken, stuk voor stuk. En dat zie je in het resultaat! Hierdoor hebben wij een prachtige tuin waar we nog steeds iedere dag van genieten. Ieder jaar komt Blommeij nog bij ons voor onderhoud in voor en najaar, waar we iedere keer naar uitkijken.

Maarten van Unen

Altijd kansen, nooit problemen

Blommeij heeft al een aantal keren bij ons projecten uitgevoerd. Men ziet altijd kansen, nooit problemen, het werk begint en eindigt op tijd, wordt brandschoon opgeleverd door kundig, vriendelijk en net personeel. Materialen zijn van goede kwaliteit. Kortom: je weet wat je krijgt.

Perry van Kerkhoven

Op advies van onze architect hebben we Blommeij Groenprojecten ingeschakeld. Ze hebben bij ons fantastisch werk geleverd. Bedrijf was altijd op tijd en we konden op hen vertrouwen.

Jan Vijverberg

Geweldige service

Twee jaar na aanleg van onze prachtige nieuwe tuin geeft Teun nog steeds service en advies. Hij verstaat zijn vak en heeft liefde voor z’n werk. We zijn er heel blij mee.

Hans Slootweg

Zeer goed

Blommeij Groenprojecten is een bedrijf wat op een zeer betrokken en deskundige wijze onze voor- en achtertuin volledig nieuw heeft aangelegd. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de zorg voor onze tuin duurt ook na het aanleggen voort. Het werk is zeer precies gedaan, met steeds veel ruimte voort overleg en meedenken.

Beate Rose

Uitstekend

Blommeij Groenprojecten heeft onze tuin volledig aangelegd naar en prachtig ontwerp. Van dag 1 tot en met de opvolging 1 jaar later een uitmuntend voorbeeld van hoe het hoort te zijn n.l. vakmanschap en professionalisme in optima forma. Zowel qua kennis uiteraard op het vakgebied als ook in houding, samenwerking, enorme passie en gedrevenheid voor hun werk en bovenal verantwoordelijk voelen voor hun werk en onze tevredenheid. Na de enorme verbouwing van onze woning die daaraan vooraf ging kunnen we met recht zeggen dat door de aanleg van de tuin, ons huis een samenhangend geheel is geworden.

Arnold en Joan Amier

Vakmanschap in aanleg en onderhoud.

Door onze architect aanbevolen. Een fantastische combinatie waarvan we nu nog dagelijks genieten. Ook nu nog geeft Blommeij onze tuin jaarlijks de onderhoudsbeurten, waardoor we er van kunnen blijven genieten.

Rini Lambregts

Zeer professioneel, top kwaliteit.

Perfecte vakman, met soms een beetje ‘te veel’ perfectie. Kan Blommeij Groenprojecten bij iedereen aanraden!

Heer en mevrouw Kwantes

Ontzettend blij en tevreden. Zeer netjes en schoon gewerkt. Wat een vaklui!

Yvonne van den Nieuwendijk

Geweldige ervaring…

Om op deze manier ons zelf gebouwde huis af te maken. De mate van klantvriendelijkheid, afwerkniveau, werkethiek, vakkennis en persoonlijk contact hebben de tuinaanleg tot een feestje gemaakt. Werken met echte professionals met zo een passie voor hun vak maak je niet al te vaak mee. Wat een verademing. Het heeft ons goed gedaan. Zeker na de vele tegenslagen welke wij hebben gehad bij het bouwen van ons eigen huis. Zowel buiten, maar ook de sfeer in huis is totaal veranderd. Nu begrijp ik dat een tuin een verlengstuk van je kamer kan zijn.

Heer en Mevrouw Stuik

Blommeij: Snelheid en kwaliteit

We hebben door Blommeij Groenprojecten de grond- en vijverwerken laten uitvoeren. Daar waren en zijn we nog steeds zeer tevreden over. Het meest opvallende was de combinatie van snel werken en grote nauwkeurigheid en aandacht voor details. Ook het overleg en de uitleg van en tijdens de werken was zeer goed: responsief, aangenaam en effectief.

Hein en Ina Mia Hoek

Zeer goed!

Zeer klantvriendelijk, kennis van zaken, zorgvuldige offerte, deskundigheid in uitvoering, aangepaste definitieve nota op basis van echte uitgevoerde werkzaamheden, fijne samenwerking.

Jan van Gerven

Top! Vakwerk

Tuin laten aanleggen door Blommeij Groenprojecten. We zijn er enorm tevreden mee. Hele fijne mensen, harde werkers en een prachtig resultaat. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Carla Jonkman

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving