Tuinontwerp op maat

Wil je een tuinontwerp laten maken? Wij kunnen jouw droomtuin ontwerpen én realiseren. Welkom bij Blommeij Groenprojecten, wij adviseren je graag.

Een tuin die past bij jouw wensen

Wil je heerlijk genieten van een tuin die past bij jouw wensen maar ook bij jouw woning? Wil je de bestaande tuin herinrichten, renoveren of jouw tuin volledig opnieuw laten ontwerpen en aanleggen? Dan helpt Blommeij Groenprojecten je graag verder. Wij vertalen jouw tuinwensen naar een compleet tuinontwerp.

Blommeij Groenprojecten realiseert tuinontwerpen voor stijlvolle, natuurlijke tuinen in Gemonde, Boxtel, Schijndel, Berlicum, Sint Michielsgestel, Vught, Rosmalen, Oisterwijk en omgeving. Natuurlijke tuinen, omdat deze volkomen in balans zijn met hun omgeving. Wij vinden het belangrijk dat er een connectie is met zowel het huis als met het landschap als met de aanwezige bodem. Aan kwaliteit doen we geen enkele concessie. Alleen het beste is goed genoeg!

Het tuinontwerp voor een tuin van kwaliteit

Blommeij Groenprojecten neemt je, als klant, van begin tot eind mee in het tuinontwerp. Jouw wensen zijn de leidraad. Wij brengen die namelijk tijdens een persoonlijk gesprek in kaart. Zo hebben wij een duidelijk beeld van jouw wensen voor ogen. Voor de realisatie van het tuinontwerp hebben wij een eigen ontwerpbureau. Zodat we zelf aan de slag kunnen jouw wensen en stijl te vertalen naar een tuinontwerp. Ook werken wij samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten.

Het tuinontwerp zal volledig aansluiten bij wat op het terrein al aanwezig is. Bebouwing, beplanting, het water, de bodemsoort, kortom alles wat bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin een rol speelt, wordt meegenomen in het ontwerp.

Moet jouw huis of bedrijfspand nog gebouwd worden, dan werken wij samen met de architect. Dat zorgt voor een goede afstemming van huis en tuin. Door samen te werken met aannemers kan de woning feilloos aan worden gesloten op de buitenruimte.

Ten slotte is het ook mogelijk dat je zelf een tuin ontwerpt, waarbij wij je uiteraard graag met deskundige begeleiding van dienst zijn. 

Van tuinontwerp tot aanleg

Wij bieden een complete service als het gaat over de realisatie aan de hand van een tuinontwerp. Door vakmanschap en kennis van zaken zorgen wij ervoor dat ieder detail op een goede manier wordt verwerkt in jouw tuin. Tijdens de uitvoering is onze ontwerper graag nauw betrokken om het eindbeeld tot in perfectie te realiseren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je graag meer informatie of eens kennis maken? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving