Tuinontwerp voor jouw tuin in Vught

Wij ontwerpen stijlvolle, natuurlijke tuinen die van begin tot eind aansluiten bij jouw wensen.

Een tuinontwerp op maat

Heb je plannen voor een tuinontwerp in de omgeving van Vught? En vind je het belangrijk dat de tuin qua vormgeving geheel aansluit bij jouw eigen wensen? En daarnaast ook past bij jouw huis, de directe omgeving en de ondergrond van jouw tuin?

Dan is het een idee om Blommeij Groenprojecten in te schakelen. Blommeij Groenprojecten maakt en realiseert tuinontwerpen in de omgeving van Vught voor stijlvolle, natuurlijke tuinen.

Tuinen die geen enkele concessie doen aan kwaliteit. Tuinen die natuurlijk aansluiten op wat er al in de betreffende tuin aanwezig is, zoals bestaande beplanting die je wilt houden, het water en de bodemsoort.

Het tuinontwerp voor jouw droomtuin in Vught en omgeving

Blommeij Groenprojecten ontwerpt tuinen die van begin tot eind aansluiten bij jouw wensen. Wij bespreken wat je voor ogen hebt als je jouw tuin wilt realiseren, zodat wij daar een goed beeld van hebben. Vervolgens gaat ons eigen ontwerpbureau hiermee aan de slag. Met onze kennis en eigentijdse visie vertalen wij jouw wensen naar een uniek tuinontwerp.

Wij zorgen ook dat het ontwerp aansluit bij wat er al aanwezig is op het terrein. Niet alleen de woning, maar ook bijvoorbeeld al aanwezige beplanting die goed opgenomen kan worden in het geheel, het water, en de bodemsoort.

Als jouw huis nog gebouwd moet worden, werken wij samen met de architect, zodat tuin en huis qua vormgeving goed op elkaar afgestemd zullen zijn. In samenwerking met aannemers ontstaat er bouwkundige perfectie. Voorzieningen die voor de tuin essentieel zijn, kunnen dan in de bouwkundige fase van de woning al aangelegd worden. 

Wil je zelf jouw tuin ontwerpen, dan zijn wij je graag van dienst met deskundige begeleiding.

Een totaalpakket voor een tuinontwerp in Vught en omgeving

Bij het ontwerpen van een tuin bieden wij een totaalpakket aan. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg, en ook het onderhoud van door ons aangelegde tuinen. Zodat je er zeker van kunt zijn dat de kwaliteit van jouw tuin behouden zal blijven.

Ieder tuinontwerp in Vught of elders behoeft klein grondwerk voor een goede voorbereiding. Hiervoor hebben wij eigen materieel. Elektra en (automatische) beregening verzorgen wij ook, net als waterpartijen en (zwem)vijvers, die in het ontwerp passen. Of bouwkundige constructies, die  je geplaatst wilt hebben, zoals tuinmuren, tuinhuizen en vlonders.

Jouw tuinontwerp in de omgeving van Vught wordt zo een geheel en laat al jouw wensen tot hun recht komen. In totale harmonie met jouw huis en de directe omgeving. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij komen graag een keer langs om te kijken naar jouw tuin en de mogelijkheden te bespreken.

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving