Tuinontwerp voor jouw tuin in Sint Michielsgestel

Door de uitgebreide mogelijheden kunnen wij een tuin ontwerpen die bij je past. 

Een tuinontwerp voor jouw tuin in Sint Michielsgestel

Wil jij je thuis voelen in jouw eigen tuin? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving van Sint Michielsgestel? Dan ben je bij Blommeij Groenprojecten aan het juiste adres. Met onze kennis, ervaring, enthousiasme en creativiteit vertalen wij jouw wensen en ideeën naar een eigentijds ontwerp.

Wij hebben ons eigen ontwerpbureau zodat we het complete plaatje kunnen bieden. Van tuinontwerp tot realisatie, van kleine tot grote tuinen bij Blommeij Groenprojecten zit je goed voor stijlvolle, natuurlijke tuinen.

Van idee naar tuinontwerp

Voor jouw tuin in de omgeving Sint Michielsgestel maken wij graag een tuinontwerp dat bij jou past. Jouw wensen staan dan ook voorop. Wij komen langs om de mogelijkheden te bespreken, de tuin te bekijken en een goed beeld te krijgen van de stijl die bij je past. Met dat beeld gaan we naar onze ontwerptafel. Jouw wensen worden gecombineerd met onze vakkennis en visie. Wij hebben niet één stijl die wij toepassen maar wel een visie waarbij wij goed kijken naar wat er al in de tuin aanwezig is en dat de tuin moet passen in zijn omgeving. Voor jouw tuinontwerp in de omgeving Sint Michielsgestel zijn dus alle stijlen mogelijk!

Ook als je geen idee hebt wat je met je tuin aan moet dan komen wij graag bij je langs. Vaak als wij doorvragen heb je best een idee van wat je belangrijk en mooi vindt maar weet je simpelweg niet waar te beginnen. Ook dan bekijken wij de mogelijkheden en maken wij een uniek tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Sint Michielsgestel.

Meesterhovenier voor een uniek tuinontwerp

Blommeij Groenprojecten mag zich meesterhovenier noemen. Hiervan zijn er maar twee in Nederland dus deze titel dragen wij met trots. Zoals de jury ons heeft beoordeeld zo staan we ook in ons vak. De basis is van groot belang voor een goede tuin. Wij besteden bij het tuinontwerp veel aandacht aan de bodem en de verhardingen. Ons portfolio laat tuinen zien die een verhaal hebben. Duurzaamheid is een gegeven dat telkens weer naar voren komt.

Bij een tuinontwerp van een tuin in de omgeving Sint Michielsgestel houden wij dus altijd rekening met de directe omgeving, jouw huis en de ondergrond. Alles sluit op elkaar aan en onze tuinen hebben een groene ruggengraat. Wij vinden namelijk dat iedere tuin, zelfs in de winter, groen hoort te zijn. 

Mogelijkheden voor een tuinontwerp in Sint Michielsgestel en omgeving

Een tuinontwerp is een ontwerp op maat. Geen enkele situatie en wensen zijn hetzelfde. Een tuinontwerp bestaat uit de indeling van de ruimte en het beplantingsplan. Ook bestrating, terras, beplanting en tuinafscheiding komen hierin terug. Op verzoek nemen wij bijvoorbeeld een (zwem)vijver, speeltoestellen en verlichting mee in het ontwerp. Vervolgens kunnen wij uiteraard het tuinontwerp van jouw tuin in de omgeving Sint Michielsgestel aanleggen en onderhouden. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via onderstaand contactformulier kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag! Uiteraard komen wij graag een kijkje nemen om de mogelijkheden te bespreken waarna je van ons een uitgebreide vrijblijvende offerte ontvangt. 

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving