Tuinontwerp op maat in omgeving Schijndel

Wij maken een tuinontwerp in de stijl die bij je past. In combinatie met onze kennis, ervaring en creativiteit ontwerpen we jouw unieke droomtuin!

Een tuinontwerp voor jouw droomtuin in Schijndel en omgeving

Je wilt je graag thuis voelen in jouw eigen tuin. Een tuin die past bij jouw eigen wensen en (gezins)situatie. Ben je op zoek naar een tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Schijndel? En wil je daarbij geen concessie doen aan de kwaliteit? Dan zit je bij Blommeij Groenprojecten goed.

Doordat wij ons eigen ontwerpbureau in huis hebben kunnen wij een tuinontwerp maken in de stijl die bij je past maar kunnen wij ook jouw tuin realiseren en onderhouden. In combinatie met onze kennis, ervaring en creativiteit maken wij een uniek tuinontwerp voor jouw droomtuin! 

Jouw wensen in een uniek tuinontwerp

Voor jouw tuin in de omgeving Schijndel maken we graag een tuinontwerp dat aansluit op jouw wensen en de omgeving. Bij Blommeij Groenprojecten ontwerpen we stijlvolle, natuurlijke tuinen. Wij doen in geen enkel opzicht concessies als het gaat om de kwaliteit en, onze tuinontwerpen hebben altijd een groene ruggengraat. Wij vinden namelijk dat iedere tuin, zelfs in de winter, groen hoort te zijn. Ieder element uit jouw tuin wordt door ons meegenomen zodat geen aspect onderbelicht blijft.
Uiteraard zijn het jouw wensen die wij altijd voorop stellen. We maken dan ook graag een uniek eigentijds tuinontwerp van jouw tuin in de omgeving Schijndel. 

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Het kan ook niet anders dan dat we langs komen voor een uitgebreide kennismaking. Wij willen precies weten welke stijl het beste bij je past en hoe jouw droomtuin er volgens jouw uit mag komen zien. Met dat beeld gaan we naar onze ontwerptafel. Onze vakkennis en visie combineren we met creativiteit en enthousiasme. Met als resultaat een uniek tuinontwerp voor jouw droomtuin in Schijndel. 

Ook ook als je geen idee hebt wat je met je tuin aan moet dan komen we graag bij je langs. Vaak weet je wel wat je mooi vindt en wat jouw wensen zijn en komen we daar achter door de juiste vragen te stellen. We bekijken samen de mogelijkheden zodat we een mooi tuinontwerp in de omgeving Schijndel kunnen realiseren! 

Tuinontwerp Schijndel

Meesterhovenier voor iedere tuin

Wij zijn niet het eerste de beste hoveniersbedrijf. Eigenaar Teun van der Meijden is door brancheorganisatie VHG bekroond met de titel ‘Meesterhovenier’. Een titel waar we trots op zijn. Hiervan zijn er namelijk maar twee in Nederland. De jury heeft ons beoordeeld als een hovenier met veel passie en toewijding. Wij ontwerpen en realiseren tuinen met een verhaal. Ook voor jouw tuin in Schijndel maken we een passend tuinontwerp. De basis is van groot belang voor een goede tuin. We besteden bij het tuinontwerp veel aandacht aan de bodem en de verhardingen. Duurzaamheid is een gegeven dat telkens weer naar voren komt. Kortom het maakt niet uit of jouw tuin klein of groot is en wat voor stijl je wilt, wij zijn er voor iedere tuin.

Mogelijkheden voor een tuinontwerp in Schijndel en omgeving

Geen enkele situatie en wensen zijn hetzelfde, ieder tuinontwerp is anders. Als full-service hovenier realiseren we niet alleen een tuinontwerp maar verzorgen we ook de aanleg en het onderhoud van jouw tuin in Schijndel. Door onze persoonlijk aanpak weten we precies wat jouw wensen zijn en zorgen we dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via onderstaand contactformulier kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag! Uiteraard komen we graag een kijkje nemen om de mogelijkheden te bespreken waarna je van ons een uitgebreide vrijblijvende offerte ontvangt.

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving