Een eigentijds tuinontwerp voor jouw tuin in Rosmalen

Blommeij Groenprojecten maakt graag het tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Rosmalen. Doordat wij zelf ontwerpen kunnen  wij allerlei stijlen toepassen en zorgen dat het tuinontwerp aansluit op jouw wensen.

Een tuinontwerp naar jouw wensen

Ben je van plan om jouw tuin een nieuw uiterlijk te geven? Dan heb je waarschijnlijk ook bepaalde wensen voor jouw tuin. Ben je hiervoor op zoek naar een tuinontwerp in de buurt van Rosmalen? Blommeij Groenprojecten maakt graag het tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Rosmalen. Wij hebben een eigen ontwerpbureau en kunnen allerlei stijlen toepassen. Wij maken altijd een tuinontwerp dat op de wensen voor jouw tuin in Rosmalen aansluit.

Wij willen dat jouw tuin past bij jouw eigen wensen en (gezins)situatie. We starten dan ook altijd met een persoonlijk gesprek. Graag kijken wij dan naar de grondsoort, ligging van de tuin, het budget en hoeveel onderhoudstijd het mag kosten. Vervolgens maken wij een tuinontwerp op maat.

Wij ontwerpen en realiseren tuinen die origineel en stijlvol zijn en op een natuurlijke manier aansluiten bij de directe omgeving. Aan kwaliteit wordt geen enkele concessie gedaan. Wij vinden creatieve oplossingen die inspelen op jouw wensen, op de architectuur die al aanwezig is en op de directe omgeving. Kortom voor een tuinontwerp in de omgeving Rosmalen ben je aan het juiste adres!

Een tuin die geheel geïntegreerd is

Bij het ontwerpen van jouw tuin houden wij rekening met wat al aanwezig is op het perceel. De tuin zal altijd een natuurlijk evenwicht vormen met de architectuur van jouw woning, de ondergrond en het landschap eromheen. De al aanwezige beplanting, het water en de bodemsoort worden opgenomen in het tuinontwerp van jouw tuin in de omgeving Rosmalen.

Wat ook regelmatig gebeurt, is dat wij van begin af aan betrokken worden bij de bouw van een nieuwe woning. Ons ontwerpbureau werkt dan, voor het tuinontwerp in Rosmalen of omgeving, samen met de architect. Op deze manier kan perfectie worden bereikt in de bouw. De voorzieningen die voor de tuin noodzakelijk zijn worden meegenomen in de bouwplannen, zodat deze al meteen worden geïntegreerd in de bouw.

Naast het ontwerpen en vormgeven van tuinen en groene ruimtes zijn wij ook gespecialiseerd in klein grondwerk, elektra en (automatische) beregening, verhardingen, (zwem)vijvers, waterpartijen en bouwkundige constructies zoals tuinhuizen, tuinmuren en vlonders. 

Een tuinontwerp naar jouw wensen

Bij Blommeij Groenprojecten kun je rekenen op een stijlvol tuinontwerp voor jouw tuin in de regio Rosmalen. Het eindresultaat mag er zijn. Wij zorgen voor een gedegen voorbereiding en inventarisatie, waar een mooie en unieke tuin uit voortvloeit. Bij die voorbereiding hoort, dat wij in een persoonlijk gesprek jouw wensen in kaart brengen en vervolgens met ons eigen ontwerpbureau een stijl zoeken die daar goed op inspeelt.

Wij hebben al vele tuinen gerealiseerd met een succesvol resultaat. In 2003 hebben wij de prijs “Tuin van het jaar 2003” ontvangen. De vakjury roemde onze tuin om de strakke en moderne lijnen, het originele tuinontwerp en de mooie balans tussen huis en omgeving. Onze liefde voor het vak was volgens hen zichtbaar in de tuin, en is dat nog steeds bij de huidige tuinen die wij aanleggen. Wij maken dan ook graag met passie een tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Rosmalen.

Ook als je geen idee hebt wat je met je tuin aan moet, komen wij graag bij je langs om je te adviseren over de beste invulling van jouw tuin. Wil je graag meer informatie over een tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Rosmalen of over ons bedrijf? Wij nemen graag de tijd voor je in een persoonlijk gesprek! Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving