Tuinontwerp voor jouw droomtuin in Oisterwijk

 Wij kunnen jouw tuin in allerlei verschillende stijlen ontwerpen. Door onze vakkennis en uitgebreide mogelijkheden zorgen we voor een tuinontwerp dat aansluit op jouw wensen.

Tuinontwerp Oisterwijk en omgeving

Heb je plannen voor een nieuwe tuin? Een tuin waarin jouw wensen vormgegeven worden? En wil je hiervoor een tuinontwerp in de regio Oisterwijk laten maken? 

Blommeij Groenprojecten realiseert tuinen die stijlvol en natuurlijk zijn. Wij doen geen enkel compromis op het gebied van kwaliteit en alles wat we uitvoeren gebeurt met veel passie. Omdat de tuinen die wij tot stand brengen geheel aansluiten bij de directe omgeving noemen wij het natuurlijke tuinen. 

Ons ontwerpbureau kan tuinen in allerlei verschillende stijlen ontwerpen. Via een uitgebreide kennismaking kijken we welke stijl aansluit bij de wensen die je voor jouw tuin hebt. Op een creatieve manier spelen wij met ons tuinontwerp in op jouw wensen, op de aanwezige architectuur en op het landschap eromheen in de omgeving van Oisterwijk. Ook werken we samen met veel gerenommeerde tuinarchitecten en ontwerpers zodat er een mooie wisselwerking ontstaat.

Een tuinontwerp naar wens

Uit de gedegen voorbereiding en inventarisatie van Blommeij groenprojecten vloeit steeds een prachtig en succesvol resultaat voort. Onderdeel van die voorbereiding is het in kaart brengen van jouw wensen in een persoonlijk gesprek, en uitzoeken welke stijl het beste aansluit. Met onze kennis, enthousiasme en creativiteit vertalen we jouw plannen, wensen en ideeën naar een eigentijds tuinontwerp voor jouw tuin in de omgeving Oisterwijk. 

Wij hebben al vele tuinen met een succesvol resultaat tot stand gebracht. De prijs “Tuin van het jaar 2003” is ons toegekend door de vakjury van het Hoveniers Informatiecentrum. Zij bestempelden onze inzending als “een tuin met een origineel ontwerp, met strakke en moderne lijnen, en met een mooie balans tussen huis en omgeving”. Zij vonden onze liefde voor het vak zichtbaar aanwezig in de tuin. Ook in onze huidige tuinen komt die liefde voor het vak tot uitdrukking. 

Een geheel geïntegreerde samenstelling van tuin en omgeving

Wat al aanwezig is op jouw perceel zal onderdeel worden van het ontwerp voor jouw tuin. Er zal altijd een natuurlijk evenwicht gevormd worden met de architectuur van de bebouwing, het landschap eromheen en de ondergrond. Het water, de al aanwezige beplanting en de bodemsoort worden in het tuinontwerp van jouw tuin in de omgeving Oisterwijk opgenomen.

Steeds vaker worden wij ook vanaf het begin van het ontwerp van een nieuwe woning betrokken. In samenwerking met de architect kan voor het tuinontwerp in Oisterwijk of omgeving dan een perfect plan worden gevormd. De voor de tuin essentiële voorzieningen worden dan in de bouwplannen opgenomen, zodat zij al in de eerste fase in het geheel worden geïntegreerd. 

Een goed doordacht en helder tuinontwerp zorgt ervoor dat jij je thuis voelt in je tuin en daar helpen we je graag bij. We kunnen ons voorstellen dat je wellicht wat meer informatie zou willen, over ons bedrijf, of over een tuinontwerp in de buurt van Oisterwijk. Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier! 

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving