Jouw meesterhovenier voor een tuinontwerp in Boxtel en omgeving

Als full-service hovenier hebben wij ons eigen ontwerpbureau en kunnen we iedere tuin omtoveren tot een prachtige, exclusieve en natuurlijke tuin.

Een tuinontwerp dat bij je past

Heb je plannen voor een nieuwe tuin? Een tuin die bij je past en waarvan je elke dag weer blij wordt? Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf dat een tuinontwerp voor jouw tuin in Boxtel kan realiseren? Dan ben je bij Blommeij Groenprojecten aan het juiste adres. Als full-service hovenier hebben wij ons eigen ontwerpbureau en kunnen we iedere tuin omtoveren tot een prachtige, exclusieve en natuurlijke tuin.  

We doen geen concessies aan de kwaliteit vandaar dat we staan voor exclusiviteit. Een ander belangrijk kenmerk van ons hoveniersbedrijf is natuurlijk. Wij houden altijd rekening met de direct omgeving, jouw huis en de ondergrond. Bij een tuinontwerp van een tuin in de omgeving Boxtel sluit alles op elkaar aan en heeft de tuin een groene ruggengraat. Iedere tuin, zelfs in de winter, hoort volgens ons groen te zijn.

Jouw wensen staan voorop, samen kijken we naar de mogelijkheden. Voor jouw tuin in de omgeving Boxtel maken we graag een tuinontwerp zodat je kunt gaan genieten van jouw droomtuin.

Tuinen met een verhaal

Wij zijn een hoveniersbedrijf dat meerwaarde biedt in elk opzicht. Omdat we een full-service hovenier zijn kunnen we jouw droomtuin ontwerpen, realiseren én onderhouden. Door brancheorganisatie VHG zijn we zelfs bekroond met de titel ‘Meesterhovenier’. Een titel die we graag dragen en waarvan we er alles aan doen om deze te behouden. Er zijn namelijk maar twee meesterhoveniers in Nederland. Terecht een titel dat onze kwaliteit laat zien maar vooral ook onze passie en toewijding. De jury heeft ons beoordeeld als hovenier die tuinen met een verhaal realiseert. 

De basis is belangrijk voor een goede tuin. Ieder element uit een tuin wordt door ons meegenomen zodat geen aspect onderbelicht blijft. We kijken naar wat er al aanwezig is in de tuin, houden rekening met duurzaamheid en het onderhoud, maar kijken ook naar de omgeving en jouw wensen. Hierdoor kunnen we ook voor jouw tuin in Boxtel een passend tuinontwerp maken. Het maakt niet uit of jouw tuin klein of groot is en wat voor stijl je wilt, wij zijn er voor iedere tuin.

Wat zijn jouw wensen voor een tuinontwerp in Boxtel?

Een exclusief design voor jouw tuin of groenruimte betekent natuurlijk dat de eerste stap het bepalen van jouw wensen en eisen is. Ieder project dat wij voor je aanpakken begint dan ook met een persoonlijk gesprek. Pas als wij jouw wensen duidelijk hebben en een inventarisatie hebben gemaakt van de mogelijkheden dan gaan we aan de slag. Als het gaat om een tuinontwerp van jouw tuin in Boxtel zul je dus merken dat wij een design maken dat helemaal bij je past. Met onze kennis, enthousiasme en creativiteit vertalen we jouw plannen, wensen en ideeën naar een eigentijds tuinontwerp.

Ook als je geen idee hebt wat je met je tuin aan moet dan ben je bij ons aan het juiste adres. We komen graag eens langs om samen te kijken naar de mogelijkheden voor een tuinontwerp in de omgeving Boxtel. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag!

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving