Een tuinontwerp voor iedere tuin in Berlicum en omgeving

Welkom bij Blommeij Groenprojecten. Een hoveniersbedrijf in de omgeving van Berlicum die een tuinontwerp voor je kan realiseren dat past bij jouw woning en persoonlijke stijl.

Jouw wensen voor een tuinontwerp in Berlicum

Wil je jouw tuin vernieuwen maar weet je niet waar te beginnen? Wil je een tuin die een geheel vormt en past bij jouw woning en persoonlijke stijl? En wil je daarvoor een ontwerp laten maken door iemand die kijkt naar jouw wensen en dit combineert met vakkennis, passie en creativiteit? Welkom bij Blommeij Groenprojecten. 

Wij zijn een hoveniersbedrijf in de omgeving Berlicum die een tuinontwerp voor je kan realiseren dat in ieder opzicht exclusief voor jou gemaakt is.

Van gesprek tot tuinontwerp

Wij willen dat jouw tuin past bij jouw eigen wensen en (gezins)situatie. We starten dan ook altijd met een persoonlijk gesprek. Een uitgebreide kennismaking waarin we samen kijken naar de stijl die je mooi vindt, de grondsoort, de ligging van de tuin, het budget en de onderhoudstijd die het mag kosten. Vervolgens maken we een tuinontwerp op maat. Dit bestaat uit de indeling van de ruimte en het beplantingsplan. Ook bestrating, terras, beplanting en tuinafscheiding komen hierin terug. Op verzoek nemen wij bijvoorbeeld een (zwem)vijver, speeltoestellen en verlichting mee in het tuinontwerp van jouw tuin in Berlicum of omgeving. 

Eigen ontwerpbureau voor iedere stijl

Met het beeld dat we vormen tijdens de kennismaking gaan we naar onze ontwerptafel. Wij hebben onze eigen ontwerpers voor je klaar staan die jouw wensen combineren met vakkennis en visie. Een tuin die in harmonie is met de omgeving zowel in het uiterlijk als in de aanwezige elementen zoals de bestaande beplanting, de bodemsoort en de omringende architectuur. Ook doen wij geen enkele concessie aan kwaliteit. Want een goede basis is erg belangrijk voor jouw tuin. 

Doordat we ons eigen ontwerpbureau hebben maar ook samenwerken met anders ontwerpers zijn alle stijlen mogelijk. Ook maakt het niet uit hoe klein of groot jouw tuin is. Iedere tuin verdient een uniek en eigentijds ontwerp. Voor jouw tuinontwerp in de omgeving Berlicum ben je bij Blommeij Groenprojecten dus aan het goede adres. 

Jouw full-service meesterhovenier


Uiteraard is ons uitgangspunt bij ieder project het realiseren van jouw wenst. Als hovenier in de omgeving Berlicum kun je bij ons terecht voor een breed aanbod aan aansluitende diensten. Van het ontwerpen en vormgeven van jouw tuin, het stelselmatig onderhoud daarvan, boomverzorging en natuurlijk de aanleg. Wanneer je door ons een tuinontwerp laat maken kun je dus ook rekenen op een goede realisatie van jouw droomtuin. 

Wij zijn een hoveniersbedrijf dat zich echt weet te onderscheiden. Met trots dragen we namelijk de titel meesterhovenier. Hiervan zijn er maar twee in Nederland. De brancheorganisatie VHG heeft ons bekroond met deze titel. Een titel dat onze kwaliteit laat zien maar vooral ook onze passie en toewijding. We maken dan ook graag het tuinontwerp van jouw droomtuin in Berlicum of omgeving. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag!

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving