Tuinononderhoud voor een mooie tuin

Met een specialistische onderhoudsbeurt of een vast onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat jouw tuin mooi blijft.

Specialistisch tuinonderhoud

Een mooi aangelegde tuin vergt heel wat onderhoud. Je wilt dat de vormgeving behouden blijft en dat je alle seizoenen kunt genieten van jouw tuin. Blommeij Groenprojecten ontwerpt tuinen en groene ruimtes, en verzorgt in combinatie daarmee ook tuinonderhoud dat plaatsvindt in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum. 

Je kunt bij ons terecht voor specialistische onderhoudsbeurten, maar ook voor vaste onderhoudscontracten een combinatie hiervan. Van tijd tot tijd kan tuinonderhoud nodig zijn die afgestemd is op jouw tuin. 

Tuinonderhoud in omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum.

Tuinonderhoud kent vele facetten. Voor veel onderdelen kan een routine opgebouwd worden, omdat het regelmatig terugkomt. Wieden en schoffelen, zeker in voorjaar en zomer. De groei van onkruid tegengaan op natuurlijke wijze. Snoeien en rooien van bomen. In bloemen- en plantenperken verwelkte delen verwijderen. Hoge planten opbinden. Waar nodig nieuwe aanplant verzorgen. Het regelmatig onderhoud dat een gazon vergt. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de tuin waar het om gaat, specifieke taken. Wij kijken naar wat voor jouw tuin écht nodig is en hoe vaak het tuinonderhoud gedaan moet worden. 

Een geheel van tuinontwerp, aanleg en tuinonderhoud

Eigenlijk begint goed onderhoud al in de aanleg van een tuin. Goed grondwerk zorgt voor een goede basis voor jouw tuinonderhoud. Blommeij Groenprojecten heeft eigen materieel om het grondwerk te verzorgen, zoals een lasergestuurd level-board, dat zeer nauwkeurig en doeltreffend gras, gazons en stenen kan egaliseren. 

Al bij het tuinontwerp houden we rekening met de al aanwezige beplanting, en met de bodem, het water en de grondsoort. Onze gedegen voorbereiding zorgt voor een succesvol resultaat. Voor Blommeij Groenprojecten begint het ontwerpen van jouw tuin met het in kaart brengen van jouw wensen. Van het beeld dat daaruit naar voren komt maken wij een tuinontwerp dat aansluit op jouw eigen stijl.

Wij verzorgen vervolgens ook de tuinaanleg en het tuinonderhoud van jouw tuin in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum. Dit zorgt ervoor dat de basis voor goed onderhoud al gelegd is bij het ontwerpen van jouw tuin. En, dat ontwerp, aanleg en onderhoud van jouw tuin één geheel is.

De liefde voor het vak is zichtbaar in het ontwerp en aanleg van onze tuinen. En blijkt ook zeker uit ons professionele tuinonderhoud in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum. Kortom Jouw tuinonderhoud is bij ons in goede handen!

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving