Tuinaanleg op maat

Jouw persoonlijke wensen in een stijlvolle, natuurlijke tuin.

Tuinaanleg

Voor tuinaanleg in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum ben je bij Blommeij Groenprojecten aan het goede adres. Wij verzorgen jouw tuinaanleg in de regio, met als leidraad jouw wensen, kwaliteit, en harmonie met de directe omgeving. 

Blommeij Groenprojecten legt stijlvolle, natuurlijke tuinen aan. Alles klopt tot in de detail en alleen het beste is goed genoeg, want er wordt aan de kwaliteit geen enkele concessie gedaan. Natuurlijke tuinen, want deze zijn altijd in volledige afstemming met de directe omgeving. De al aanwezige beplanting, de bodemsoort en de architectuur van de bebouwing worden daarin meegenomen.

Jouw persoonlijke wensen

Ons uitgangspunt bij de tuinaanleg van jouw droomtuin in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum zijn jouw wensen. In een persoonlijk gesprek schetsen wij samen een beeld van hoe de tuin ingericht gaat worden. Wij hebben een eigen ontwerpbureau dat de tuin in jouw stijl kan ontwerpen. Ook werken wij, indien gewenst, samen met ontwerpers en architecten. Wij spelen op een creatieve manier in op jouw wensen en de architectuur van de bebouwing, waarbij we rekening houden met de directe omgeving en de ondergrond.

Ook kun je desgewenst een eigen ontwerp maken van jouw tuin, waarbij wij je kunnen ondersteunen met deskundig advies. Met veel enthousiasme verzorgen wij vervolgens de tuinaanleg in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum. Hierbij hebben onze tuinen altijd een groene ruggengraat, in volledige afstemming met jouw wensen en met de omgeving.

Wij worden ook ingeschakeld als een nieuwe woning nog gebouwd moet worden. Dan werken wij samen met architecten en aannemers, en kunnen zo een perfectie in bouwkunst bereiken. Alle voorzieningen die noodzakelijk zijn voor de tuin, kunnen dan al in de eerste fase van de bouw worden meegenomen.

Een geïntegreerde verzorging van jouw tuin

Wij kunnen het ontwerp, de aanleg, en ook het onderhoud van jouw tuin verzorgen. Zo kunnen wij in iedere fase de kwaliteit van jouw tuinaanleg in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum waarborgen.

 

Elektra en automatische besproeiing zijn ook een onderdeel van ons totaalpakket. Ook zorgen wij voor passende waterpartijen en zwemvijvers. Bouwconstructies, zoals vlonders, tuinhuizen en tuinmuren, realiseren wij ook en integreren wij in het totale tuinplan.

 

Voor het onderhoud van jouw tuin kun je kiezen voor losse specialistische onderhoudsbeurten, maar ook voor een vast onderhoudscontract of een combinatie hiervan.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je wellicht nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving