Van Dinther Bouwbedrijf

Wij werken graag samen met de firma Blommeij. Natuurlijk vanwege de grote vakkennis en de korte lijnen, maar ook omdat ze breed meedenken in de vaak complexe projecten. Daarbij staat het belang van de klant altijd voorop.

Edwin Stuik

Teun en zijn team hebben liefde voor hun vak. Ze genieten merkbaar van het moois wat zij creëren voor hun klanten. Na aanleg van onze tuin hebben recentelijk al het houtwerk en onderhoud laten utivoeren. Dit wordt met zorg maar vooral liefde uitgevoerd. Oog voor detail en vakkennis zijn van een enorm hoog niveau. Altijd een feest als ze geweest zijn. De beleving van je tuin en daarmee de sfeer in en rond je huis is direct voelbaar op een goede manier. Dubbel en dwars een aanrader!

Maarten van Unen

Klein genoeg om een perfect resultaat en klantbeleving te garanderen, groot genoeg om grotere projecten in hecht teamverband te kunnen realiseren. Blommeij heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn welke uitsluitend premium kwaliteit bieden, voor wie dit kan waarderen en van genieten. Oog voor detail, top-notch vakkennis, snel, soepele communicatie en uitvoering, zeer prettige mensen om mee te werken, stuk voor stuk. En dat zie je in het resultaat! Hierdoor hebben wij een prachtige tuin waar we nog steeds iedere dag van genieten. Ieder jaar komt Blommeij nog bij ons voor onderhoud in voor en najaar, waar we iedere keer naar uitkijken.

1 2 3 5