Hoveniers met aandacht

Iedere tuin verdient onze passie

“Stijlvol en verrassend met een groene basis. Dat zijn de elementen die onze tuinen uitstralen.”

Maak kennis met Blommeij

Stijlvolle en unieke tuinen die passen in de omgeving, dat is Blommeij Groenprojecten. Alleen het beste is goed genoeg. Alles wat wij doen, doen wij met veel aandacht en oog voor detail. Daarnaast houden wij rekening met de natuur. Wij gaan met gepaste wijze om met datgene wat er in de tuin al aanwezig is. Dat wij een duidelijke en persoonlijke werkwijze hebben is voor ons vanzelfsprekend.

Erkend vakmanschap

Eigenaar Teun van der Meijden is door brancheorganisatie VHG bekroond met de titel ‘Meesterhovenier’. Hiervan zijn er maar twee in Nederland. Terecht een titel waar wij trots op zijn. Hier lees je meer over wat deze titel in houdt.

In september 2003 heeft het Hoveniers Informatiecentrum aan Blommeij Groenprojecten de prijs “Tuin van het jaar 2003“ toegekend. Voor ons een pluim en erkenning van de wijze waarop wij bezig zijn. Onze inzending in de categorie > 400m² is door de vakjury bestempeld als volgt: ”strakke en moderne lijnen, origineel ontwerp, mooie balans tussen de omgeving en het huis. Er is goed met de ruimte omgegaan. In de tuin is duidelijk zichtbaar dat er liefde is voor het vak. Vakmanschap is hier meesterschap”.

“Niet alleen grote projecten, maar ook kleine tuinen krijgen de volle aandacht.”

Wat wij doen, doen wij met veel toewijding en passie. Ons kleine team van enthousiaste specialisten met liefde voor het vak staat voor je klaar. Wij voeren alles uit in eigen beheer zodat je altijd een aanspreekpunt hebt en dezelfde mensen bij je aan het werk zijn. Klein of groot, modern of landelijk, particulier of bedrijf, wij zijn er voor iedere tuin. Wij helpen je dan ook graag verder!

Onze specialisten

Teun

Meesterhovenier

Specialisatie: het onmogelijke mogelijk maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yvonne

Acquisitie en administratie

 

Kees

Allround stratenmaker

Specialisatie: keramiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jorrit

Allround hovenier

Specialisatie: infra en beregening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Word jij onze collega?

Wil je ons team komen versterken?

Bekijk dan hier onze vacatures!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving