Een sauna in de tuin? Doen!

Het is natuurlijk een droom om een sauna in je eigen tuin te hebben! Het is de ideale manier om te ontspannen en te genieten van jouw prachtige wellness tuin.

Laat de warmte je ontspannen

Je kunt je tuin eenvoudig inrichten met een sauna en een aantal comfortabele stoelen. Met leuke accessoires zoals een kleed, een muzieksysteem en een goed gevulde koelkast maak je het helemaal af en kun je al spreken van je eigen wellness tuin. Een sauna in je tuin is een geweldige manier om je tuin te veranderen in een oase van ontspanning. Het mooie is: Ook met wat minder ruimte kun je een sauna in de tuin hebben!

Bekijk ook eens wat sauna’s in de webshop. Er zijn diverse mogelijkheden:

Stoomsauna

De stoomsauna is jouw persoonlijke spa – het versterkt het lichaam, verbetert de bloedtoevoer naar de huid en, belangrijker nog, ontspant en herstelt de energiereserves van iedereen die deze sauna gebruikt. De KUUT Stoomsauna biedt plaats aan 2 tot 4 personen en is eenvoudig op te zetten in de tuin van een stadswoning of tuinhuis.

Elektrische sauna

De elektrische sauna biedt plaats aan 3 tot 5 personen en is snel te plaatsen in de tuin. De elektrische sauna is uiterst handig omdat je geen brandhout hoeft op te slaan, of tijd hoeft te verspillen aan het wachten tot de sauna is opgewarmd, je stapt er zo in! De elektrische kachel zorgt voor een eenvoudige regeling van de temperatuur en de elektrische sauna is veilig omdat er geen open vuur is. Een gemakkelijke tuin sauna!

Houtgestookte sauna

De houtgestookte sauna is perfect als je handig en graag bezig bent, en je vindt dat het bereiden van een houtvuur een onlosmakelijk ritueel is van de sauna-ervaring. De KUUT Houtgestookte Sauna biedt plaats aan 3 tot 5 personen en kan ook geplaatst worden in een stadstuin of naast een tuinhuis.

zwembad tuin

Je eigen spa in de tuin hebben is een geweldige manier om je thuis te ontspannen. Genieten een warme spa, een bubbelbad, jacuzzi of hottub in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Het is natuurlijk een droom om een sauna in je eigen tuin te hebben! Het is de ideale manier om te ontspannen en te genieten van jouw prachtige wellness tuin. Je kunt je tuin eenvoudig inrichten met een sauna en een aantal comfortabele stoelen.

Met een zwembad in je tuin heb je een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de mooie dagen. Het is een geweldige manier om je tuin te verfraaien, zodat je een mooie oase hebt waar iedereen zich vermaakt.

zwemvijver

Een zwemvijver in de tuin is een verantwoorde en natuurlijke manier om in jouw tuin te kunnen zwemmen. Het water in een zwemvijver is water in een hele natuurlijke vorm. Door verschillende soorten biologische filtersystemen is het net zo kraakhelder als in een zwembad.

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving