Een tuin die bij je past

Ontwerp, aanleg of onderhoud van iedere tuin

Welke stappen?

 Wil je de bestaande tuin herinrichten, renoveren, onderhouden of jouw tuin volledig opnieuw laten ontwerpen en aanleggen? Waar je ook in stapt, wij helpen je er graag bij. Dit doen wij op een persoonlijke en duidelijke wijze. Wij maken van ieder project een leuk proces en je weet bij ons precies waar je aan toe bent!

1

Vrijblijvend gesprek

Wij bespreken jouw wensen en bekijken de bestaande situatie. Wordt het een compleet nieuwe tuin of een renovatie van de bestaande tuin? Wat voor type tuin wil je? Welke elementen wil je verwerkt zien? Wat is het budget? Wij zorgen voor een passend advies.

2

Ontwerp

Na de kennismaking gaan we gaan wij op zoek naar de ideale compositie. Het plan maken wij visueel inzichtelijk via een moodboard of 3D impressie. Uiteraard hoort hier ook een offerte bij. Wanneer iedereen tevreden is maken wij een definitief ontwerp.

3

Realisatie

Dan is het zover, wij kunnen beginnen aan de aanleg of herinrichting van jouw tuin! Door onze heldere werkwijze weet je precies wat je kunt verwachten. Wij zorgen voor een perfecte oplevering van jouw droomtuin.

4

Onderhoud

De laatste stap in het proces is het onderhoud. Om jouw droomtuin mooi te houden en op een goede manier te laten ontwikkelen tot het gewenste eindbeeld is vakkundig onderhoud belangrijk. Ook daarvoor ben je bij ons in de goede handen!

Tuinontwerp

Een goed doordacht en helder tuinontwerp zorgt ervoor dat jij je thuis voelt in jouw tuin. Met onze kennis, ervaring, enthousiasme en creativiteit vertalen we jouw plannen, wensen en ideeën naar een eigentijds en stijlvol ontwerp. Hierbij houden wij altijd rekening met de directe omgeving en ondergrond. Kenmerkend voor Blommeij Groenprojecten is de groene ruggengraat. Wij vinden dat iedere tuin groen hoort te zijn, ook in de winter.

Ook als je geen idee hebt wat je met je tuin aan moet, komen wij graag bij je langs om de situatie te bekijken en je te adviseren over de beste invulling van jouw tuin.

Tuinaanleg

Ook voor de aanleg van jouw tuin ben je bij hovenier Blommeij Groenprojecten aan het juiste adres. De aanleg van een tuin is een belangrijke fase. Met passie en aandacht voeren wij de aanleg dan ook compleet en vakkundig uit. Je kunt er op rekenen dat wij al het werk uit handen nemen, wij zijn van begin tot eind betrokken.

 

 • Grondbewerking
 • Graszoden leggen
 • Beplanting
 • (Zwem)vijvers aanleggen
 • Bestrating
 • Schuttingen en pergola’s plaatsen
 • Tuinverlichting aanleggen
 • Groendaken aanleggen
 • Overkappingen en tuinhuizen plaatsen

Tuinonderhoud

Een mooie tuin wil je ook mooi houden. Dan is regelmatig onderhoud van de tuin belangrijk. Of de tuin nu groot of klein is, met veel beplanting of juist niet, onderhoud is er altijd. Voor jouw tuin zoeken wij samen de balans tussen zelf doen en laten doen. Als hovenier nemen wij je natuurlijk graag onderhoudswerkzaamheden uit handen zoals:

 • Snoeien
 • Onkruidbestrijding
 • Blad ruimen
 • Gras maaien
 • Gras verticuteren en bijzaaien
 • Tuin bemesten
 • Borders verzorgen
 • Groene aanslag verwijderen

 

Ervaringen van onze klanten

 

Teun en zijn team hebben liefde voor hun vak. Ze genieten merkbaar van het moois wat zij creëren voor hun klanten. Na aanleg van onze tuin hebben recentelijk al het houtwerk en onderhoud laten utivoeren. Dit wordt met zorg maar vooral liefde uitgevoerd. Oog voor detail en vakkennis zijn van een enorm hoog niveau. Altijd een feest als ze geweest zijn. De beleving van je tuin en daarmee de sfeer in en rond je huis is direct voelbaar op een goede manier. Dubbel en dwars een aanrader!

Edwin Stuik

Klein genoeg om een perfect resultaat en klantbeleving te garanderen, groot genoeg om grotere projecten in hecht teamverband te kunnen realiseren. Blommeij heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn welke uitsluitend premium kwaliteit bieden, voor wie dit kan waarderen en van genieten. Oog voor detail, top-notch vakkennis, snel, soepele communicatie en uitvoering, zeer prettige mensen om mee te werken, stuk voor stuk. En dat zie je in het resultaat! Hierdoor hebben wij een prachtige tuin waar we nog steeds iedere dag van genieten. Ieder jaar komt Blommeij nog bij ons voor onderhoud in voor en najaar, waar we iedere keer naar uitkijken.

Maarten van Unen

Altijd kansen, nooit problemen

Blommeij heeft al een aantal keren bij ons projecten uitgevoerd. Men ziet altijd kansen, nooit problemen, het werk begint en eindigt op tijd, wordt brandschoon opgeleverd door kundig, vriendelijk en net personeel. Materialen zijn van goede kwaliteit. Kortom: je weet wat je krijgt.

Perry van Kerkhoven

Op advies van onze architect hebben we Blommeij Groenprojecten ingeschakeld. Ze hebben bij ons fantastisch werk geleverd. Bedrijf was altijd op tijd en we konden op hen vertrouwen.

Jan Vijverberg

Geweldige service

Twee jaar na aanleg van onze prachtige nieuwe tuin geeft Teun nog steeds service en advies. Hij verstaat zijn vak en heeft liefde voor z’n werk. We zijn er heel blij mee.

Hans Slootweg

Zeer goed

Blommeij Groenprojecten is een bedrijf wat op een zeer betrokken en deskundige wijze onze voor- en achtertuin volledig nieuw heeft aangelegd. De materialen zijn van hoge kwaliteit en de zorg voor onze tuin duurt ook na het aanleggen voort. Het werk is zeer precies gedaan, met steeds veel ruimte voort overleg en meedenken.

Beate Rose

Uitstekend

Blommeij Groenprojecten heeft onze tuin volledig aangelegd naar en prachtig ontwerp. Van dag 1 tot en met de opvolging 1 jaar later een uitmuntend voorbeeld van hoe het hoort te zijn n.l. vakmanschap en professionalisme in optima forma. Zowel qua kennis uiteraard op het vakgebied als ook in houding, samenwerking, enorme passie en gedrevenheid voor hun werk en bovenal verantwoordelijk voelen voor hun werk en onze tevredenheid. Na de enorme verbouwing van onze woning die daaraan vooraf ging kunnen we met recht zeggen dat door de aanleg van de tuin, ons huis een samenhangend geheel is geworden.

Arnold en Joan Amier

Vakmanschap in aanleg en onderhoud.

Door onze architect aanbevolen. Een fantastische combinatie waarvan we nu nog dagelijks genieten. Ook nu nog geeft Blommeij onze tuin jaarlijks de onderhoudsbeurten, waardoor we er van kunnen blijven genieten.

Rini Lambregts

Zeer professioneel, top kwaliteit.

Perfecte vakman, met soms een beetje ‘te veel’ perfectie. Kan Blommeij Groenprojecten bij iedereen aanraden!

Heer en mevrouw Kwantes

Ontzettend blij en tevreden. Zeer netjes en schoon gewerkt. Wat een vaklui!

Yvonne van den Nieuwendijk

Geweldige ervaring…

Om op deze manier ons zelf gebouwde huis af te maken. De mate van klantvriendelijkheid, afwerkniveau, werkethiek, vakkennis en persoonlijk contact hebben de tuinaanleg tot een feestje gemaakt. Werken met echte professionals met zo een passie voor hun vak maak je niet al te vaak mee. Wat een verademing. Het heeft ons goed gedaan. Zeker na de vele tegenslagen welke wij hebben gehad bij het bouwen van ons eigen huis. Zowel buiten, maar ook de sfeer in huis is totaal veranderd. Nu begrijp ik dat een tuin een verlengstuk van je kamer kan zijn.

Heer en Mevrouw Stuik

Blommeij: Snelheid en kwaliteit

We hebben door Blommeij Groenprojecten de grond- en vijverwerken laten uitvoeren. Daar waren en zijn we nog steeds zeer tevreden over. Het meest opvallende was de combinatie van snel werken en grote nauwkeurigheid en aandacht voor details. Ook het overleg en de uitleg van en tijdens de werken was zeer goed: responsief, aangenaam en effectief.

Hein en Ina Mia Hoek

Zeer goed!

Zeer klantvriendelijk, kennis van zaken, zorgvuldige offerte, deskundigheid in uitvoering, aangepaste definitieve nota op basis van echte uitgevoerde werkzaamheden, fijne samenwerking.

Jan van Gerven

Top! Vakwerk

Tuin laten aanleggen door Blommeij Groenprojecten. We zijn er enorm tevreden mee. Hele fijne mensen, harde werkers en een prachtig resultaat. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Carla Jonkman

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving