Niet zomaar een hovenier

Met gepaste trots dragen we de titel Meeserhovenier

De hoogste erkenning in Nederland

Niet zomaar een hovenier, maar een meesterhovenier. Deze titel is een initiatief van de brancheorganisatie VHG. Om de titel meesterhovenier te bemachtigen moet er voldaan worden aan eisen op meerdere vlakken. Zowel de theoretische, praktische en sociale vaardigheden worden getoetst. Alleen indien op ieder vlak een ruime voldoende wordt gescoord, wordt de titel ‘meesterhovenier’ toegekend. Het is dan ook met gepaste trots dat eigenaar van Blommeij Groenprojecten, Teun van der Meijden, op 27 juni 2017 deze titel is toegekend.

“Zeer betrokken en aandacht voor iedere klant”

Het is natuurlijk belangrijk dat deze titel waarde heeft. Het is dan ook geen cadeautje. Om de titel meesterhovenier te mogen dragen moet men bewijzen over alle vaardigheden te beschikken en voldoende kennis te hebben. De titel Meesterhovenier is de hoogste waardering voor het hoveniersvak in Nederland. En getuigt niet alleen van klasse op het vakgebied, maar ook van visie en het doorvoeren van innovatie.

De samenvatting van het eindrapport mag Teun dan ook zeker als lovend zien. Niet alleen worden zijn uitgebreide kennis en ervaring onderkend. Ook is er lof voor zijn betrokkenheid bij het project en de aandacht die hij voor de klant heeft. Communicatief sterk spreekt Teun van der Meijden met passie over zijn werk.

De basis is van groot belang voor een goede tuin. Het rapport gaf dan ook aan dat er veel aandacht wordt besteed aan de bodem en de aanleg van verhardingen. De aanleg van vijvers en andere bouwkundige projecten werden als uitmuntend omschreven. Zijn portfolio en de gevisiteerde projecten duiden op tuinen die een verhaal hebben. Duurzaamheid is een gegeven dat telkens weer naar voren komt. Ook de theoretische kennis is getoetst en als ruim voldoende bevonden.

Het rapport omschrijft Teun van der Meijden als iemand die zichzelf uitdaagt en zich continue wil verbeteren. Hij werd ook geroemd om zijn verlangen deze kennis en vaardigheden over te dragen aan anderen.

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving