Meesterhovenier voor iedere tuin

Van grote tot kleine tuin, van ontwerp tot realisatie en onderhoud.

Van hovenier naar meesterhovenier

Ben je op zoek naar een hovenier in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum? Wil je de bestaande tuin herinrichten, renoveren, onderhouden of jouw tuin volledig opnieuw laten ontwerpen en aanleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij dragen met trots de titel meesterhovenier, hiervan zijn er maar twee in Nederland. Dat betekent dat wij dit vak als geen ander beheersen. 

De titel meesterhovenier is natuurlijk een prachtige erkenning maar wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij alles met veel toewijding en passie doen. Wij zijn een team van enthousiaste specialisten met liefde voor het vak. Omdat we zowel tuinen ontwerpen, realiseren als onderhouden kunnen wij op alle vlakken met je meedenken. Wij kijken dan ook graag samen naar je wensen en de mogelijkheden voor veel tuinplezier.

Een tuin waarin jij je thuis voelt

Als hovenier in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum realiseren wij verrassende en sfeervolle tuinen die passen in de omgeving. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en zijn recht door zee, je weet waar je aan toe bent. 

Jouw wensen staan altijd voorop in de uitvoering van onze diensten. Het eindresultaat is dan ook altijd een tuin die bij jou past. Een uitgesproken natuurlijke tuin die de uitstraling van de woning versterkt. De weg er naartoe is een persoonlijk en leuk proces. Wij houden je op de hoogte en denken met je mee. En als het gaat om de kwaliteit doen wij geen enkel consessie. 

Kortom wij maken een uitgesproken natuurlijke tuin die bij je past en zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer dan slechts een hovenier

Wij werken onder andere in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van jouw tuin of groenruimte, wij beginnen altijd met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek zorgen wij ervoor dat jouw wensen duidelijk worden. Tevens inventariseren wij de reeds bestaande mogelijkheden. Dit betekent dat wij kijken naar de bestaande beplanting, bodemsoort en het water. Zo zorgen we voor een eindresultaat dat natuurlijk is aan de omgeving. 

Wij hebben ons eigen ontwerpbureau maar werken ook samen met architecten en vormgevers van naam. Op deze wijze kunnen wij als hovenier altijd een tuindesign aanbieden dat niet alleen uniek is, maar volkomen aansluit op jouw wensen. 

Heb je zelf een ontwerp gemaakt, ook dan staan wij voor je klaar. Dit kan betekenen dat wij jouw plan uitvoeren, maar ook dat wij je kunnen bijstaan met raad en advies. Ons bedrijf is meer dan slechts een hovenier. Als het gaat om jouw tuin of groenruimte kunnen wij je in ieder aspect voorzien.

Onze mogelijkheden

Van tuinontwerp tot realisatie en onderhoud. Je kunt ons voor iedere stap in schakelen. Bekijk vooral ook even deze pagina met ons aanbod. Niet alleen beschikken wij als hovenier in de omgeving Gemonde, Boxtel, Schijndel, Vught, Sint Michielsgestel, Oisterwijk, Rosmalen en Berlicum over meer dan voldoende kennis en ervaring, maar ook over de nodige specialistische apparatuur.

Het tuinonderhoud kunnen wij dus ook voor je verzorgen. Hierbij heb je de keuze uit incidentele dienstverlening of een abonnementsvorm. 

Ben je op zoek naar een hovenier voor de landschapsinrichting, het onderhoud of het ontwerp van jouw deale tuin? Wij staan voor je klaar. Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden jouw vragen graag. 

Wil je heerlijk genieten van jouw tuin?

Laten wij kennismaken! Graag kijken wij vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een tuin die bij je past.

Nieuwsbrief inschrijving